Joina teamet!

Vill du arbeta med något som känns på riktigt?

Vi söker dig som vill vara med och skapa upplevelser i världsklass. Oavsett om du letar efter ett sommarjobb, extratimmar eller en heltidstjänst – det viktiga är att du vill vara med och bygga något större tillsammans.

Skicka din ansökan till: jonas@gustafspaosterlen.se

Vi söker

Destinationschef

Vi söker en Destinationschef – en nyckelroll i kärnan av vår verksamhet.

Här skapar vi inte bara mat – vi skapar en plats, en upplevelse och en rörelse som sträcker sig långt utanför restaurangen.

Ta helhetsansvar för vår destination – restaurangen, hantverksfabriken och den upplevelse vi ger våra gäster, året runt.

Driv, utveckla och lyft vår plats till nästa nivå – från daglig drift till långsiktig vision.

Bli en del av kärnteamet och forma framtiden för en verksamhet där varje detalj betyder något.

Bli en del av en passionerad rörelse – där vi gör saker på riktigt, med hjärta, energi och nyfikenhet.

Vi söker dig som är redo för ett nytt kapitel i livet – någon som vill skapa, leda och bygga något större.

Du har helst erfarenhet att skapa upplevelser eller leda team, har en förmåga att driva flera projekt samtidigt och framförallt vill vara med att bygga en destination i världsklass!

Heltid året om.

Kökschef

Som Kökschef har du en nyckelroll i att driva och utveckla köket för både vår hantverksfabrik och restaurang. Du leder köket under sommarsäsongen och arbetar nära vår produktägare Fredrik för att planera och utveckla vår fryspizzameny. Du säkerställer att produktionen rullar smidigt året om, optimerar flöden och lyfter vår meny till nya höjder. Rollen kräver både struktur och kreativitet, samt en passion för detaljer och tillväxt.

Leda köket - säkerställa kvalitet, tempo och en stark teamkänsla.

Planera produktionen - ansvara för beställningar och kontakt med våra kära leverantörer.

☞ Utveckla menyn - skapa nya rätter som höjer upplevelsen på vår destination.

Kvalitetssäkra - Säkerställa att hygien och rutiner håller högsta nivå.

Vi söker en ledare som älskar både hantverket och tempot i köket. Du balanserar struktur och kreativitet, är lösningsorienterad och har ett öga för detaljer. Erfarenhet från restaurangkök eller livsmedelsproduktion är fördelaktigt, men det viktigaste är din drivkraft och ditt engagemang för mat och kvalitet.

Heltid året om.

Pizzaiolo

Vi bjuder in dig till hjärtat av vår verksamhet.

Som pizzaiolo på Gustafs andas du napolitanskt pizzahantverk – en ständig utforskning av smaker, deg, eld och precision.

☞ Arbeta med ett levande hantverk - alltid i rörelse, en outtömlig källa av kunskap.

☞ Forma pizzan med oss – både i restaurangen och som en del av fryspizzarevolutionen i hela Sverige.

☞ Balansera produktivitet & kvalité – vår affärsidé tillåter oss att ständigt utveckla sätt att jobba på.

☞ Bli en del av ett passionerat & erfaret team där varje person bidrar till något större.

Som Pizzaiolo hos oss blir du snabbt framgångsrikt om du har passion, för hantverk, mat eller pizza! Ingen tidigare restaurang eller mat erfarenhet behövs. Det här är även för dig som vill utbilda dig och lära dig ett tidöst hantverk!

Heltid året om eller sommarsäsong.